EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

СВІТОВИЙ ДОСВІД РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА, ПЕРЕРОБКИ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ЗЕРНОПРОДУКЦІЇ НА ІННОВАЦІЙНІЙ ОСНОВІ
Б. В. Погріщук

Назад

УДК: 631.15:338.43

Б. В. Погріщук

СВІТОВИЙ ДОСВІД РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА, ПЕРЕРОБКИ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ЗЕРНОПРОДУКЦІЇ НА ІННОВАЦІЙНІЙ ОСНОВІ

Анотація

У статті розглянуто світовий досвід господарювання, аспекти державного регулювання аграрного сектора економіки, визначено можливості застосування світового досвіду виробництва, зберігання, переробки та реалізації зернопродукції в Україні.

The article dwells upon the world’s management of economy, aspects of state management of agricultural sector. The article determines the necessity measures, needed for production, preservation, processing and realization grain for products.

№ 3 2010, стор. 50 - 52

Кількість переглядів: 750

Відомості про авторів

Б. В. Погріщук

к. е. н., доцент, Вінницький інститут економіки Тернопільського національного економічного університету

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.