EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ПРОБЛЕМИ І ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ЗЕРНО-ПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ ТА ФОРМУВАННЯ ЙОГО ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ
М. І. Мелешко

Назад

УДК: 351.773.1

М. І. Мелешко

ПРОБЛЕМИ І ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ЗЕРНО-ПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ ТА ФОРМУВАННЯ ЙОГО ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ

Анотація

У статті визначено проблеми і шляхи удосконалення зерно-продуктового підкомплексу та формування його інвестиційної привабливості. Проаналізовано ефективність функціонування сільськогосподарського виробництва, ступінь інтеграції товаровиробників продовольчого зерна з підприємствами зберігання та доведення його до необхідних цільових стандартів якості, виробництво борошна, круп з хлібопекарськими підприємствами тощо. Запропоновано запровадити комплексний підхід до розв"язання спільних проблем єдиної системи виробництва, зберігання, переробки та реалізації продукції в умовах залучення інвестицій у зерно-продуктовий підкомплекс.

The article defines problems and ways of improvement of food grain production brunch and creating its attractiveness for investments. The function efficiency of agricultural grain production and the degree of integration food grain producers into companies that store grain and bring it to targeted quality standards, companies that produce flour, bakeries etc. where analyzed. It was suggested to use complex method of solving mutual problems inside the unitary production, storing, processing and selling system under the terms of attracting investments into the food grain production complex.

№ 8 2009, стор. 71 - 73

Кількість переглядів: 757

Відомості про авторів

М. І. Мелешко

головний спеціаліст, Секретаріат Кабінету Міністрів України

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.