EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

СТРУКТУРНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ТА РИНКУ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ УКРАЇНИ
Л. В. Жайворонок

Назад

УДК: 338.45

Л. В. Жайворонок

СТРУКТУРНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ТА РИНКУ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ УКРАЇНИ

Анотація

Досліджено та охарактеризовано структурні особливості виробництва та ринку хлібобулочних виробів України, специфіку господарської діяльності окремих підприємств галузі та умови формування їх маркетингової товарної політики. Наведено статистичні дані про обсяги промислового виробництва та споживання хлібопекарської продукції. Встановлено, що на ринку хліба і хлібобулочних виробів функціонує велика кількість підприємств різних розмірів і форм власності, які конкурують між собою на регіональних ринках.

L. Ghayvoronok

STRUCTURAL FEATURES OF THE PRODUCTION AND MARKET OF BAKERY UKRAINE

Summary

The article investigates and characterized the structural features of the production and market of bakery products Ukraine, the specifics of individual economic and industry conditions of the marketing of their commercial policy. Shows statistics on industrial production and consumption of bakery products. It was established that the market of bread and bakery operates a large number of companies of different sizes and types of ownership that compete in regional markets.

№ 1 2017, стор. 82 - 87

Кількість переглядів: 165

Відомості про авторів

Л. В. Жайворонок

старший викладач, Європейський Університет

L. Ghayvoronok

senior lecturer, European University

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.