EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ПОТЕНЦІАЛ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ У РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ УКРАЇНИ
А. М. Расулова

Назад

УДК: 368.02: 658.14

А. М. Расулова

ПОТЕНЦІАЛ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ У РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ УКРАЇНИ

Анотація

У статті розкривається зміст гастрономічного туризму та роль ресторанного бізнесу у його розвитку. Визначено основні об'єкти гастрономічного туризму, досліджено потенціал ресторанного бізнесу як туристичної дестинації. Обгрунтовано поняття "ресторанного туру", перспективи розвитку вітчизняного гастрономічного туризму та ресторанного бізнесу як об'єкту туристичної подорожі.

A. Rasulova

RESTAURANT BUSINESS POTENTIAL IN THE DEVELOPMENT OF UKRAINIAN GASTRONOMIC TOURISM

Summary

The article deals content gastronomic tourism and restaurant business role in its development. The main objects of gastronomic tourism potential investigated the restaurant business as a tourist destination. Grounded concept "restaurant tour", the outlook for domestic tourism and gastronomic restaurant business as a travel facility.

№ 5 2015, стор. 78 - 83

Кількість переглядів: 971

Відомості про авторів

А. М. Расулова

к. е. н, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Київський національний торговельно-економічний університет, м. Київ

A. Rasulova

Candidate of Economic Sciences. associate Professor the Department hotel and restaurant business, Kyiv National University of Trade and Economics, Kyiv

Як цитувати статтю

Расулова А. М. Потенціал ресторанного бізнесу у розвитку гастрономічного туризму України. Економіка та держава. 2015. № 5. С. 78–83.

Rasulova, A. (2015), “Restaurant business potential in the development of ukrainian gastronomic tourism”, Ekonomika ta derzhava, vol. 5, pp. 78–83.

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.