EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ВПЛИВ ВНУТРІШНІХ І ЗОВНІШНІХ ЧИННИКІВ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Г. В. Осовська, А. О. Фещенко

Назад

УДК: 658:330.341.1:664

Г. В. Осовська, А. О. Фещенко

ВПЛИВ ВНУТРІШНІХ І ЗОВНІШНІХ ЧИННИКІВ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Анотація

У статті розглянуто вплив зовнішніх чинників на інноваційну діяльність підприємств харчової промисловості. Наведено результати анкетування, що характеризують впровадження технологічних інновацій на підприємствах. Аналізуються ризики інноваційної діяльності.

G. Osovska, A. Feshhenko

THE INFLUENCE OF INTERNAL AND EXTERNAL FACTORS ON THE EFFECTIVENESS OF INNOVATION ACTIVITIES OF THE FOOD INDUSTRY

Summary

The article discusses the impact of external factors on innovation activities of the food industry. The results of the survey, describing the introduction of technological innovations in the workplace. Analyzed the risks of innovation.

№ 12 2014, стор. 83 - 87

Кількість переглядів: 220

Відомості про авторів

Г. В. Осовська

к. е. н., професор, завідувач кафедри менеджменту організацій, Житомирський національний агроекологічний університет, м. Житомир

G. Osovska

Ph.D, professor , manager of department of management organization, Zhytomyr National Agroecologycal University


А. О. Фещенко

асистент кафедри менеджменту організацій, Житомирський національний агроекологічний університет, м. Житомир

A. Feshhenko

lecturer assistant of management organization, Zhytomyr National Agroecologycal University

Як цитувати статтю

Осовська Г. В., Фещенко А. О. Вплив внутрішніх і зовнішніх чинників на ефективність інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості. Економіка та держава. 2014. № 12. С. 83–87.

Osovska, G. and Feshhenko, A. (2014), “The influence of internal and external factors on the effectiveness of innovation activities of the food industry”, Ekonomika ta derzhava, vol. 12, pp. 83–87.

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.