УДК: 658:330.341.1:664
Г. В. Осовська, А. О. Фещенко
ВПЛИВ ВНУТРІШНІХ І ЗОВНІШНІХ ЧИННИКІВ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Анотація
У статті розглянуто вплив зовнішніх чинників на інноваційну діяльність підприємств харчової промисловості. Наведено результати анкетування, що характеризують впровадження технологічних інновацій на підприємствах. Аналізуються ризики інноваційної діяльності.
G. Osovska, A. Feshhenko
THE INFLUENCE OF INTERNAL AND EXTERNAL FACTORS ON THE EFFECTIVENESS OF INNOVATION ACTIVITIES OF THE FOOD INDUSTRY
Summary
The article discusses the impact of external factors on innovation activities of the food industry. The results of the survey, describing the introduction of technological innovations in the workplace. Analyzed the risks of innovation.
№ 12 2014, стор. 83 - 87
Кількість переглядів: 794