EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ЕФЕКТИВНІСТЬ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
С. В. Грибан

Назад

УДК: 338.439

С. В. Грибан

ЕФЕКТИВНІСТЬ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Анотація

У даній статті розкривається організаційно-економічна характеристика хлібопекарської галузі, необхідність рівномірного розміщення підприємств, переваги та недоліки форм власності, стан менеджменту.

S. Gryban

THE EFFECTIVENESS OF ECONOMIC ACTIVITIES OF THE BAKING INDUSTRY OF ZHYTOMYR REGION

Summary

This article deals with organizational and economic characteristics of the baking industry, the need of the uniform placement of factories, advantages and disadvantages of the forms of ownership, state of management.

№ 11 2014, стор. 141 - 144

Кількість переглядів: 647

Відомості про авторів

С. В. Грибан

аспірант, Житомирський національний агроекологічний університет України, м. Житомир

S. Gryban

postgraduate, Zhytomyr National Agroecological University of Ukraine, Zhytomyr

Як цитувати статтю

Грибан С. В. Ефективність господарської діяльності хлібопекарської галузі житомирської області. Економіка та держава. 2014. № 11. С. 141–144.

Gryban, S. (2014), “The effectiveness of economic activities of the baking industry of zhytomyr region”, Ekonomika ta derzhava, vol. 11, pp. 141–144.

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.