EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

МЕХАНІЗМИ І ФАКТОРИ АКТИВІЗАЦІЇ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ КОРПОРАТИВНИХ СТРУКТУР ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Ю. В. Тінтулов

Назад

УДК: 338.43

Ю. В. Тінтулов

МЕХАНІЗМИ І ФАКТОРИ АКТИВІЗАЦІЇ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ КОРПОРАТИВНИХ СТРУКТУР ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Анотація

Стаття присвячена дослідженню сутності інвестиційної привабливості підприємств харчової промисловості, визначено основні фактори впливу на неї як зовнішні, так і внутрішні. З метою покращення ситуації було запропоновано систему формування і реалізації інвестиційної політики на регіональному рівні.

Yu. Tintulov

MECHANISMS AND ACTIVATION BUSINESS CLIMATE FACTORS CORPORATE STRUCTURE FOOD

Summary

The article investigates the nature of the investment attractiveness of the food industry, the main factors influencing it, both external and internal. In order to improve the situation have been proposed system formation and implementation of investment policy at the regional level.

№ 8 2014, стор. 59 - 63

Кількість переглядів: 227

Відомості про авторів

Ю. В. Тінтулов

к. е. н., доцент кафедри інформаційних систем і технологій, Одеський Державний Аграрний Університет

Yu. Tintulov

PhD, Associate Professor, of Accounting and Auditing Odessa State Agrarian University

Як цитувати статтю

Тінтулов Ю. В. Механізми і фактори активізації інвестиційної привабливості корпоративних структур харчової промисловості. Економіка та держава. 2014. № 8. С. 59–63.

Tintulov, Yu. (2014), “Mechanisms and activation business climate factors corporate structure food”, Ekonomika ta derzhava, vol. 8, pp. 59–63.

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.