EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ОБГРУНТУВАННЯ І ВИБІР КРИТЕРІЮ ОПТИМАЛЬНОСТІ ТА ЕКОНОМІКО- МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ЗАДАЧІ ОПТИМАЛЬНОГО ПОЄДНАННЯ ГАЛУЗЕЙ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Т. Л. Товста

Назад

УДК: 338.439

Т. Л. Товста

ОБГРУНТУВАННЯ І ВИБІР КРИТЕРІЮ ОПТИМАЛЬНОСТІ ТА ЕКОНОМІКО- МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ЗАДАЧІ ОПТИМАЛЬНОГО ПОЄДНАННЯ ГАЛУЗЕЙ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Анотація

У статті визначено доцільність обгрунтування і вибору критерію оптимальності. Запропоновано раціональне застосування економіко-математичної моделі для розв"язання задачі оптимального поєднання галузей харчової промисловості.

The article determines the necessity for substantiation and option of the criterion for optimality. Rational usage of economics mathematical model for solving the tasks of optimal combination for branches in food industry are suggested here.

№ 6 2008, стор. 62 - 63

Кількість переглядів: 787

Відомості про авторів

Т. Л. Товста

аспірант, Прикарпатський національний університет ім. В. Стефаника

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.