ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ МОЛОКОПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗІ
О. М. Згурська
УДК: 339.137.2:631.11:637.1
О. М. Згурська
ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ МОЛОКОПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗІ
Анотація
У статті розглянуто та обгрунтовано чинники формування конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі. Також визначено роль молокопродуктового сектору в економіці держави та забезпеченні населення продуктами харчування першої необхідності. Відмічено особливості ефективного функціонування підприємств молокопереробної галузі в аграрному секторі економіки, і на основі цього визначено ключові аспекти забезпечення конкурентоспроможності цих підприємств.
О. Zhurska
FACTORS OF FORMING OF COMPETITIVENESS OF ENTERPRISES ARE FROM PROCESSING OF MILK
Summary
In the articles considered and grounded factors of forming of competitiveness of enterprises from processing of milk. Also certainly role the sector of dairy products in the economy of the state and providing of population food of daily necessity stuffs. The features of the effective functioning of enterprises from processing of milk are marked in the agrarian sector of economy, and on the basis of it certainly key aspects of providing of competitiveness of these enterprises.
№ 2 2014, стор. 89 - 91
Кількість переглядів: 872