EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ МОЛОКОПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗІ
О. М. Згурська

Назад

УДК: 339.137.2:631.11:637.1

О. М. Згурська

ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ МОЛОКОПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗІ

Анотація

У статті розглянуто та обгрунтовано чинники формування конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі. Також визначено роль молокопродуктового сектору в економіці держави та забезпеченні населення продуктами харчування першої необхідності. Відмічено особливості ефективного функціонування підприємств молокопереробної галузі в аграрному секторі економіки, і на основі цього визначено ключові аспекти забезпечення конкурентоспроможності цих підприємств.

О. Zhurska

FACTORS OF FORMING OF COMPETITIVENESS OF ENTERPRISES ARE FROM PROCESSING OF MILK

Summary

In the articles considered and grounded factors of forming of competitiveness of enterprises from processing of milk. Also certainly role the sector of dairy products in the economy of the state and providing of population food of daily necessity stuffs. The features of the effective functioning of enterprises from processing of milk are marked in the agrarian sector of economy, and on the basis of it certainly key aspects of providing of competitiveness of these enterprises.

№ 2 2014, стор. 89 - 91

Кількість переглядів: 196

Відомості про авторів

О. М. Згурська

здобувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, Національний університет біоресурсів і природокористування України, м. Київ

О. Zhurska

Postgraduate of Department of marketing and international trade, National University of life and environmental sciences of Ukraine, Kiev

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.