EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ОБ'ЄДНАНЬ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НІМЕЧЧИНИ НА НАЦІОНАЛЬНОМУ РІВНІ
М. А. Міненко

Назад

УДК: 658.114.5

М. А. Міненко

ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ОБ'ЄДНАНЬ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НІМЕЧЧИНИ НА НАЦІОНАЛЬНОМУ РІВНІ

Анотація

У статті досліджено особливості функціонування національних об'єднань харчової промисловості Німеччини на сучасному етапі історичного розвитку і показано доцільність використання цього досвіду для побудови фахового інституційно спроможного соціально-відповідального середовища в Україні.

M. Minenko

FEATURES OF THE OPERATION OF THE FOOD INDUSTRY ASSOCIATIONS OF GERMANY ON THE NATIONAL LEVEL

Summary

In the article the features of the functioning of national associations of food industry in Germany at the present stage of historical development are investigated and the feasibility of using this experience for build a phakhove institutionally capable socially responsible environment in Ukraine is demonstrated.

№ 5 2013, стор. 14 - 17

Кількість переглядів: 745

Відомості про авторів

М. А. Міненко

д. е. н., професор кафедри менеджменту, Київський національний торговельно-економічний університет

M. Minenko

Ph.D of economic science, Professor of the Department of Management of the Kyiv National Trade-Economical University

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.