EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

СУЧАСНИЙ РІВЕНЬ КОНЦЕНТРАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
К. П. Кравець

Назад

УДК: 338.101

К. П. Кравець

СУЧАСНИЙ РІВЕНЬ КОНЦЕНТРАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Анотація

У статті досліджено сучасний рівень концентрації виробництва підприємств харчової промисловості у сучасних умовах господарювання. Визначено основні чинники розвитку концентрації виробництва в умовах глобалізаційних викликів.

In the article investigational a modern level of concentration of production of enterprises of food industry is in the modern terms of menage. Certainly basic factors of development of concentration of production in the conditions of globalizaciynikh calls.

№ 4 2012, стор. 90 - 93

Кількість переглядів: 721

Відомості про авторів

К. П. Кравець

аспірант, Київський національний торговельно-економічний університет

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.