EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ У ЦУКРОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ АНГЛІЇ
М. І. Марчин

Назад

УДК: 338.49

М. І. Марчин

МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ У ЦУКРОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ АНГЛІЇ

Анотація

У статті розглядається вплив будівництва резервуара для зберігання сиропу на рівень витрат цукрового підприємства. Визначено переваги застосування даної технології в умовах ринкової економіки.

In article influence on level of expenses of the sugar enterprise of building of the tank for syrup storage is considered. Advantages of application of the given technology in the conditions of market economy are defined.

№ 3 2012, стор. 52 - 55

Кількість переглядів: 163

Відомості про авторів

М. І. Марчин

здобувач кафедри аудиту, ревізії та контролінгу, Тернопільський національний економічний університет

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.