EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Т. М. Барбаріч

Назад

УДК: 338.439

Т. М. Барбаріч

КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Анотація

У статті розглядаються питання формування стратегії розвитку підприємств харчової промисловості, а саме — їх конкурентоспроможність та конкурентні переваги.

The article considers the forming the competitive strategy of food-industry enterprises, especially their competitiveness and competitive advantages.

№ 9 2011, стор. 70 - 72

Кількість переглядів: 701

Відомості про авторів

Т. М. Барбаріч

аспірант, Житомирський національний агроекологічний університет

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.