EnglishНа русском

Переглянути у форматі pdf

ДИВЕРСИФІКАЦІЯ І ІННОВАЦІЇ ЯК АПРІОРНІ ЧИННИКИ АДАПТАЦІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ДО ВИМОГ СОТ
М. П. Бутко, О. О. Зеленська, А. Г. Ясько

Назад

УДК: 338.45:664

М. П. Бутко, О. О. Зеленська, А. Г. Ясько

ДИВЕРСИФІКАЦІЯ І ІННОВАЦІЇ ЯК АПРІОРНІ ЧИННИКИ АДАПТАЦІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ДО ВИМОГ СОТ

Анотація

Загострення конкуренції на внутрішньому ринку та проблеми входження України до СОТ зараз потребують посилення уваги до диверсифікації розвитку національного промислового комплексу, особливо в галузях, які формують внутрішній ринок споживчих товарів, що і розглядається в даній статті.

The aggravation of the competition on the domestic market and the problems of Ukraine"s entry to the WTO need now more attention to the diversity of the development of the national industrial complex, especially in branches, which form the domestic market of the consumer lines, that is viewed in this article.

№ 9 2008, стор. 22 - 25

Кількість переглядів: 929

Відомості про авторів

М. П. Бутко

д. е. н., професор, завідувач кафедри менеджменту, Чернігівський державний технологічний університет


О. О. Зеленська

к. е. н., доцент, Чернігівський державний технологічний університет


А. Г. Ясько

голова правління, ВАТ "Продовольча компанія "Ясен", м. Чернігів

Creative Commons License

Стаття розповсюджується за ліцензією
Creative Commons Attribution 4.0 Міжнародна.